Nieuwsbrief 08-2017


Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie
 
Tai Chi augustus en september.
 

In de maand augustus zijn er, behalve op dinsdag 1-8,  nog open Tai Chi lessen in de buitenlucht. In de maand september is er geen Tai Chi. Hier vind je het lesrooster van augustus t/m december. Ik wens idereeen die op vakantie is of nog gaat een hele mooie vakantie.
 
Open Tai Chi les in de buitenlucht.

 
Het bevalt ons nog steeds heel goed in de buitenlucht op de dinsdagavond. Dus we gaan er de komende maand (augustus) mee door. Op dinsdag 8-8, 15-8, 22-8 en 29-8 is er dus weer een open Tai Chi les in de buitenlucht van 19.30 - 21.00 uur.  Voor geïnteresseerden plakken we er een halfuurtje aan vast om de Yangstijl 24-vorm (inclusief applicaties) te oefenen (geen extra kosten; lijkt het je leuk, gewoon meedoen).

Locatie is de  Overtuin in Oranjewoud (De Overtuin is een park in het parkgebied Oranjewoud ten oosten van Heerenveen). Bij slecht weer (regen) gaat deze les niet door. 
 
De nadruk ligt op de basis van de Tai Chi bewegingsvorm, op 'aandacht',  'beweging' en het 'voelen'. Dit doen we  aan de hand (van een deel) van de  Yang 108-vorm en enkele essentie oefeningen. Ook gaan we aan de slag met de Vijf elementen qigong, de Baduanjin, Wudang Qigong Shiba Fa en Zhan Zhuang. Kortom : gewoon gezellig samen buiten bezig zijn met Taiji en Qigong.
  
Deze les is toegankelijk voor iedereen. Ervaring is niet vereist. Dus ook uitermate geschikt om eens te kijken of het wat voor je is. De kosten per les zijn € 5,00 voor cursisten en € 7,50 voor niet-cursisten (gelieve contant in de les te betalen). Gaarne vooraf aanmelden (bij voorkeur via  e-mail). 

Voor meer informatie of aanmelden : Bel 06-24207502 of stuur een e-mail naar sjaak.terwindt@gmail.com 
 
Locatie adres : Overtuin parkgebied Oranje woud (verzamelen bij de ingang van de Overtuin tegenover Lindelaan 1 8453 JD Oranjewoud)
 

Tai Chi lessen in Heerenveen.

Dinsdag 3 oktober starten de Tai Chi lessen in Heerenveen in De Spil weer.  Het lesrooster voor juli t/m december vind je hier. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. 
 
19.30 - 20.30 uur : Tai Chi Yangstijl 108-vorm.
20.30 - 21.00 uur : Qigong (o.a. Wudang Qigong Shiba Fa, 5-Elementen, Zhan Zhuang, Baduanjin).
21.00 - 21.30 uur : Tai Chi zwaard Yangstijl 32-vorm.
 
Voor meer informatie of aanmelden : Bel 06-24207502 of stuur een e-mail naar sjaak.terwindt@gmail.com 
 

Tai Chi lessen in Aldeboarn.

Vrijdag 6 oktober begint er weer een reeks van 8 Tai Chi lessen in Aldeboarn in de Jister in samenwerking met de "Unie van Vrijwilligers Aldeboarn".  Tijd 13.30 - 14.30 uur. Tai Chi Sunstijl 21-vorm & Baduanjin (Qigong). Het lesrooster voor juli t/m december vind je hier.
 
Voor meer informatie of aanmelden : Bel 06-24207502 of stuur een e-mail naar sjaak.terwindt@gmail.com 

Informatie over doorgaan van cursussen, workshops en andere activiteiten.

Wil je weten of de cursussen, workshops of andere activiteiten doorgang vinden? Kijk voor aanvang op de website (http://sterwindt.nl). Rechts bovenin onder "Laatste nieuws" vind je de actuele informatie.

 

Copyright © 2017 Sjaak Terwindt