Privacyverklaring

Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong, gevestigd aan Middelzand 3407 1788 EN  Julianadorp, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 
Contactgegevens:
https://www.sterwindt.nl
Middelzand 3407 1788 EN Julianadorp
T. +31 6 24207502
E. sjaak.terwindt@gmail.com
 
Sjaak Terwindt is de Functionaris Gegevensbescherming van Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong. Hij is te bereiken via sjaak.terwindt@gmail.com.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
- Account naam (alleen van cursisten)
- IP-adres 
- Informatie over door jou bij ons gevolgde activiteiten (alleen van cursisten)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via sjaak.terwindt@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Account gegevens voor inzage in cursusmateriaal (alleen van cursisten)
Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong'neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
- Deelnemers aan cursussen: 7 jaar volgens de bewaartermijn van de belastingdienst
- Mailinglijst: tot het verzoek om van de lijst verwijderd te worden.

Delen van persoonsgegevens met derden
Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar sjaak.terwindt@gmail.com. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-perso...
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met sjaak.terwindt@gmail.com.

Sjaak Terwindt - Taijiquan & Qigong, versie 01-01-2019.